| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JzDaK Mladý zaklínač
|
Zaslal: út Bře 02, 2010 3:30 pm Předmět: Kniha Physiologus |
|
Jedna se o legendarni zaklinacsky bestiar:) Ve treti kapitole jsem ho dostal od mestana, ktery se schovaval pred destem po leve strane ulice vedouci od Trissina domu k bance (zhruba v te zatacce) Zvatlal neco o tom, ze tim z mi tu knihu da tak splati nejaky dluh Leevordenovi No kazdopadne mi to doplnilo par potvor do bestiare a neco do rejstriku. V te dobe jsem mel precteny vsechny knihy co se daji ve Wyzime sehnat takze kdyz ji sezenete hned na zacatku tak muzete znacne usetrit!
Jo bylo to ke konci kapitoly po splneni vetsiny ukolu! Mozna ze tohle neni zadna novinka pro vas, ale ja jsem na to kapnul az tedkom Jinak ta kniha se da u prodavace knih strelit za 200 orenu ! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Geralt_cz Zkušený zaklínač

|
Zaslal: út Bře 02, 2010 4:04 pm Předmět: |
|
No, už jsem to kdesi slyšel... Myslím, že na youtube.com tam je video., jak získat tuhle knížku, ale ještě jsem se k tomu nedosal Tady na fóru o tom vlastně není ani zmínka myslím _________________ Jsem zaklínač a jako takový mám povinnost zachovávat neutralitu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Trey Zkušený zaklínač

|
Zaslal: út Bře 02, 2010 4:37 pm Předmět: |
|
Ale je,už sem se o ní zmiňoval,jenom nevim kde,asi v tématu kde se mluvilo o věcech který jsou z knihy ve hře. _________________ Jsem Zaklínač Geralt též znám jako bílý vlk a všem mím nepřátelům řekněte at se často dívají za sebe.Protože jednoho dne se ohlédnou a spatří vlka. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JzDaK Mladý zaklínač
|
Zaslal: st Bře 03, 2010 8:14 am Předmět: |
|
| Mno tak sry za info, ktere uz tu je:-D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Trey Zkušený zaklínač

|
Zaslal: st Bře 03, 2010 7:25 pm Předmět: |
|
Ale asi si toho nikdo nevšim a nebo neveděl co to je,takže takhle se k tomu dostane každej.  _________________ Jsem Zaklínač Geralt též znám jako bílý vlk a všem mím nepřátelům řekněte at se často dívají za sebe.Protože jednoho dne se ohlédnou a spatří vlka. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Yaevin Učedník

|
Zaslal: pá Bře 05, 2010 8:55 am Předmět: Re: Kniha Physiologus |
|
| JzDaK napsal: | Jedna se o legendarni zaklinacsky bestiar:) Ve treti kapitole jsem ho dostal od mestana, ktery se schovaval pred destem po leve strane ulice vedouci od Trissina domu k bance (zhruba v te zatacce) Zvatlal neco o tom, ze tim z mi tu knihu da tak splati nejaky dluh Leevordenovi No kazdopadne mi to doplnilo par potvor do bestiare a neco do rejstriku. V te dobe jsem mel precteny vsechny knihy co se daji ve Wyzime sehnat takze kdyz ji sezenete hned na zacatku tak muzete znacne usetrit!
Jo bylo to ke konci kapitoly po splneni vetsiny ukolu! Mozna ze tohle neni zadna novinka pro vas, ale ja jsem na to kapnul az tedkom Jinak ta kniha se da u prodavace knih strelit za 200 orenu ! |
ja som zadnu knihu Physiologus nenasol  _________________ Anebo olúpej subiskama břízu.Bobrúm to šmakuje. Mně by šmakoval aj ten bobr.
A já bysem si dal rybu. NA rybu mám apetýt, ogaři. Tož si nachytejme. Kde? V húští? V potoku. To je hovno a né potok. Z jedného břeha nachčiju na druhý. Co tam možú být za ryby? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JzDaK Mladý zaklínač
|
Zaslal: pá Bře 05, 2010 11:20 am Předmět: |
|
| Yaevin: Mno me se tam schovaval pred destem, je mozne ze kdyz neprsi tak stoji nekde jinde! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kloudici Čarodějka

|
Zaslal: pá Bře 05, 2010 11:36 am Předmět: |
|
| Trey napsal: | | Ale je,už sem se o ní zmiňoval,jenom nevim kde,asi v tématu kde se mluvilo o věcech který jsou z knihy ve hře. |
Tady
http://www.zaklinac.com/forum/viewtopic.php?p=6101&highlight=#6101
JzDaK: Je logické, že tyhle věci se nejspíš najdou v tématech Tipy a triky ( nic ve zlém ).
Tím považuji téma za vyčerpané - zamykám.
V případě opodstatněné potřeby znovuodemčení pište PM. _________________ Netrap se lidmi ze své minulosti.
Je důvod pro to, že se nedostali do tvé budoucnosti.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kloudici Čarodějka

|
Zaslal: st Bře 31, 2010 2:12 pm Předmět: |
|
Na přání uživatele Tom.Vrabec odemčeno. _________________ Netrap se lidmi ze své minulosti.
Je důvod pro to, že se nedostali do tvé budoucnosti.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tom.Vrabec Nalezenec

|
Zaslal: st Bře 31, 2010 10:28 pm Předmět: |
|
Díky mockrát kloudici za znovuotevření.
Nevím, jak moc ostatní ještě hrají, ale chtěl jsem podat nějaké info o získání téhle knihy. Video na youtube je jasné, jinak tenhle měšťan nijak daleko nechodí, častokrát jsem ho taky potkal, jak poblíž otrhává čemeřici (hellerbore) a mluví jak ostatní "nepotřebné" npc.
Chodil jsem tam často a otravoval jej i všechny okolo, ale knihu mi dal až po splnění úkolu se základnou Salamandry (ve Vyzimě) od Leuvaardena - tu s heslem, půlnočním vstupem do kanálu a setkáním s Vincentem ve ...(spoiler)... podobě. Bestiář mi myslím v té době doplnil "jenom" dagona, jeho "přisluhovače", a kostihlava. Nejsem studijní typ, ale vše ostatní jsem měl z jiných knih, takže žádná sláva. Možná by nebylo špatné plnit ze začátku kapitoly tyhle hlavní úkoly a info o kikimorách a vivernách (ve starší mluvě wyvernách) získat odtud bez nutnosti investic. Ifríta Physiologus neobsahuje, knihu o něm si ani nekupujte - je drahá, ektoplasma se sice hodí (když není vlčí aloe), ale pyrit se dá snadno nahradit faineweddem.
Bestiář je možno prodat za 200, ale já to neudělal a jako jedinou knihu jsem si jej ponechal u hostinského. Možná jej zahodím v bance, co kdyby se někdy zastavila Ciri.......? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|