| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ark Nalezenec
|
Zaslal: ne Říj 25, 2009 11:44 am Předmět: Trainer |
|
| Prosím mě tu chybí možnost stáhnutí trainerů a popis jak je správně aktivovat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jones Velmistr

|
Zaslal: ne Říj 25, 2009 1:49 pm Předmět: |
|
Ahoj,
mno vzhledem k tomu že já jsem vůči většině trainerů značně netečný, tak bych moc nepočítal s tím, že se ta informace na webu někdy v dohledné době na objeví, ale díky za tip  _________________ ... C. N. Jerome, médium z Newportu ve státu Rhode Island, tvrdí, že dokáže uhodnout jakoukoli kartu, kterou si myslí veverka .... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marcus_de_Tycho Prorok

|
Zaslal: st Říj 28, 2009 10:55 am Předmět: |
|
Jsem taky proti. Ta hra je strašně lehká, pakliže máš k dispozici průvodce. Kdo varezí a nemá průvodce, ten mne nezajímá. Trainrům bych se i nadále vyhýbal. Kazí hru. _________________ Zaklínač 2 na obzoru. Podáte mi dalekohled?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
byfo Legendární zaklínač

|
Zaslal: st Říj 28, 2009 4:50 pm Předmět: |
|
já vím,že na mým názoru nezáleží a já nqa to vlastně ani mco názor nemá.Těžko říct.Já osobně jsem proti cheatům a trainerům.Nepoužívám je.Kdo se to naučí v singleplayeru,tak s tím občas otravuje i v multiplayeru a tam je to na ranu...............ale nadruhou stranu většina lidí je rozumnejch a tohle snad nedělá.A myslím,že trainery nejsou ani tak věcí,že by hra byla moc těžká,ale že si v ní lidi chcou prostě "zablbnout".................takže zas ostatně proč ne.Každopádně je to na Jonesovi.Ale když sem víc lidí hodí svůj názor,třeba mu to v rozhodování pomůže  _________________ 92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8%, hoď si tohle do podpisu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kloudici Čarodějka

|
Zaslal: st Říj 28, 2009 5:41 pm Předmět: |
|
Mně trainery nechybí, dodneška jsem ani nepochopila, jak to funguje a co s tím.
Cheaty jsem poprvé (a zatím naposledy) používala pouze v Gothic 3 a to pracovně, při hraní her je nepoužívám. (ani "na blbnutí)  _________________ Netrap se lidmi ze své minulosti.
Je důvod pro to, že se nedostali do tvé budoucnosti.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
byfo Legendární zaklínač

|
Zaslal: st Říj 28, 2009 11:23 pm Předmět: |
|
tak to já je taky nepoužívám.ale někteří lidi by možná chtěli.Je každýho věc,jestli si chce hru kazit nebo ne..............a jestli chceš,tak ti to klidně vysvětlím,ale myslím že to nemá cenu,když je stejně nechceš používat  _________________ 92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8%, hoď si tohle do podpisu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kloudici Čarodějka

|
Zaslal: čt Říj 29, 2009 3:51 pm Předmět: |
|
Díky za nabídku, kdybych to někdy v budoucnu potřebovala vysvětlit, dám vědět.
Tím, že jsem napsala, že mi trainery na webu nechybí jsem nemyslela, že by mi tam vadily, pokud Jones uzná za vhodné, ať tam klidně jsou.  _________________ Netrap se lidmi ze své minulosti.
Je důvod pro to, že se nedostali do tvé budoucnosti.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
byfo Legendární zaklínač

|
Zaslal: čt Říj 29, 2009 4:46 pm Předmět: |
|
jj,tak bych to viděl taky.Je to jen na něm......někdo by je možná chtěl,ale myslím,že vadit nikomu moc nebudou. _________________ 92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8%, hoď si tohle do podpisu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|