Kaer Morhen
forum webů Zaklínač.com & TheWitcher.cz
Kaer Morhen forum webů Zaklínač.com & TheWitcher.cz
FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Go to
Obsah fóra Kaer Morhen -> Hřbitov

Grafický bug

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
G4rrett
Nalezenec

PříspěvekZaslal: čt Led 01, 2009 11:49 am    Předmět: Grafický bug Citovat
Ahoj, mám problém s verzí 1.4. Původní zaklínač až do verze 1.3 mi fungoval naprosto bez problémově ale po aplikaci patche 1.4 je zem úplně černá. Hra sice funguje, ale je to prakticky nehratelné. Mám originál hru a rozšířenou edici sem si stáhnul z official serveru. Mám windows XP a grafickou kartu 8800 GTS + nejnovější ovladače. Zkoušel sem i různé čachry s Antialiasingem a grafickými detaily ale zatím bez úspěchu. Má někdo podobný problém nebo ví jak ho vyřešit ?. Děkuji za každou pomoc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Marcus_de_Tycho
Prorok

PříspěvekZaslal: čt Led 01, 2009 1:13 pm    Předmět: Citovat
Priste se podivej alespon na prvni stranku temat v Kovarne, nez se zeptas na nec o, co jsme uz tu resili.

http://zaklinac.com/forum/viewtopic.php?t=862

Toto vlakno zamykam. Dalsi reseni problemu bude v tom starsim foru, at jsou podobne informace dohromady.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Kaer Morhen -> Hřbitov Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: